Framgång föder framgång!

Byggfolio är en online portfolio där du berättar om dina bästa affärer och kopplar dem till referensprojekt i vår databas. Du får alltid rätt referensprojekt och affärshistorier till rätt anbud, offert eller till rätt marknadsföringssituation.

Ett effektivt och proffsigt sätt att stärka ditt företags varumärke och öka möjligheterna till framgång i nya affärer.

Enligt våra marknadsundersökningar* tror hela 78 % att kravet på att lämna referensprojekt i samband med anbud/offert kommer att öka. Redan idag upplever dessutom nästan 50 % av våra kunder att hanteringen av referensprojekt i samband med anbud eller offert är ett problem.

Många av våra kunder som levererar varor eller tjänster till byggprojekt vi bevakar har dessutom i många år fört fram önskemål om att kunna marknadsföra sig på de projekt där de levererat. De vill berätta/visa/synas på sina utvalda referensprojekt och har idag problem att hela tiden uppdatera detta själv på sin hemsida etc.

Därför har vi utvecklat Byggfolio!

I Byggfolio Standard hjälper vi dig med registrering av 10 st referensprojekt. Är du Pluskund kan du ha obegränsat antal projekt - vi hjälper till med de 10 st första, och beroende på antal sköter du - eller vi - om resten

* Vi frågade och fick svar av över 1 200 av Sverige Byggers kunder som är en blandning av konsulter, entreprenörer och materialleverantörer m fl.

Kontakta oss Prova gratis!
Vad är Byggfolio?
Så här enkelt är det
Nyttan med Byggfolio
För vem, och vilka?
Referensmail
Byggkartan
Det unika med Byggfolio
© Byggfolio | Referensprojekt ger nya affärer! | Vi använder cookies